تبلیغات
وروره جادو - مایه خمیر
یه سوال مهم توی پختن نون سالم بودن مایه خمیره. چرا که اگه سالم نباشه هر چی هم منتظر باشی و خوب خمیر رو ورز داده باشی و گرمش هم کرده باشی باز هم ور نمیاد. از کجا بفهمیم که مایه خمیر سالمه یا نه... اولا از جای مطمئن تهیه کنیم. یعنی ترجیحا نانوایی. دو: برای مصرفمون تهیه کنیم یعنی زیاد نگیریم که بمونه. چون مایه پیر و مونده و کهنه ور نمیاد. سه: برای اینکه تستش کنیم اون رو توی آب ولرم 45 درجه میریزیم. اگه حالت کف و حباب کرد که سالمه اگه واکنشی نداد دنبال یه مایه دیگه باشید. و نکته اینکه تا خمیر مایه نداشته باشه ترش نمیشه. پس اگه مایه زدید و ور نیومد و مایه کهنه بود نگران ترش شدن خمیر نباشید چون هنوز مایه عمل نکرده که تخمیر بشه و ترش بشه. 

برچسب ها: خمیر، مایه خمیر، کیفیت مایه خمیر، تشخیص کیفت خمیر مایه ترش،  

تاریخ : پنجشنبه 27 فروردین 1394 | 08:14 ب.ظ | نویسنده : amitis kian | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ملاک گستر