تبلیغات
وروره جادو - نون فرانسوی
آرد 135 گرم
کره 70 گرم
شکر یک و نیم قاشق غذا خوری(اگه دوست داشتید کمی بیشتر اضافه کنید)
نمک کمی
شیر یک لیوان و نیم(ولرم)
زرده تخم مرغ دو عدد
دلتون خواست وانیل هم میشه اضافه کنید(نوک قاشق چای خوری)
خیلی ساده توضیح میدم : همه چی رو با هم قاطی می کنیم غیر از کره و تخم مرغ. میشه خمیر. خمیر رو ورز می دیم میذاریم استراحت کنه تا ور بیاد. اگه دیدین خمیر سرده به پارچه ای که روش انداختین سشوار بگیرید و گرم که شد پتو بندازید روش یه ربع تا بیست دقیقه بمونه. به تخته آرد بپاشید و خمیر رو که حاضر شده و ور اومده روش پهن کنید. کره رو تکه تکه کنید و روی خمیر بریزید. خمیر رو تا کنید و دوباره پهن کنید چند بار این کار رو انجام بدید تا کره رو کاملا به خورد خمیر بدید. بعد خمیر رو که با کره یکدست کردید روی تخته با وردنه پهن کنید. مثلث مثلث جدا کنید. برای اینکه به وردنه و تخته نچسبه آرد بپاشید. مثلث هاتون باید ارتفاع زیادی داشته باشه و قاعده به نسبت کوچیک. چون میخوایم اون رو از سمت قاعده لول کنیم و اگه ارتفاع زیاد نباشه مثل اون نونای لاغر من میشه!!! بعد که مثلث ها آماده شد از قاعده اون رو لول می کنید و مثل میگو خم میکنید و توی سینی که کمی آرد پاشیدید می چینید. با قلم مو زرده تخم مرغ زده شده رو روش می مالید. حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت حرارت زیر فر روشن باشه و ده تا 15 دقیقه گریل رو روشن کنید که روش طلایی بشه. 
نکته: توی پختن نون ها یادتون باشه که حتما یه قوطی کنسرو یا یه ظرف آب زیر فر یا در محیط فر بذارید که رطوبت رو تأمین کنه و نون خشک نشه. قوطی کنسرو میگم چون قابلمه رویی و این چیزا سیاه میشن. اما قوطی کنسرو هایی مثل ذرت یا کمپوت که بعد از خالی کردن می شوریم به درد این کار میخوره.

برچسب ها: نون فرانسوی، آشپزی، فوت و فن نون،  

تاریخ : پنجشنبه 27 فروردین 1394 | 08:00 ب.ظ | نویسنده : amitis kian | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ملاک گستر