تبلیغات
وروره جادو - یه جوجه کباب بی دردسر

میخواستم جوجه کباب درست کنم! آخه من هلاک کبابم! اماهمسر حال نداشت زغال آماده کنه و با کباب کردن روی گاز به شدت هرچه تمام تر مخالفم. پس چکار کردم؟

جوجه هارو که از قبل کبابی خرد کرده بودم و تو فریزر داشتم همون جوری یخ زده دو طرف حجم یخی رو ادویه زدم گذاشتم تو تابه رژیمی و یکمی روغن ریختم کفش

نکته : ادویه هاش اینا بودن: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کمی فلفل قرمز، دارچین، بوی دارچین اولش زننده هست و مثل غذاهای شیرین میشه اما بعدش که سرخ بشه و پخته بشه خیلی توی جا افتادن طعمش اثر داره.

 ولش کردم به امون خدا باشعله کم رفتم دنبال کارام! یکم که پخت یخشون هم خوب واشد از هم جداشون کردم .

نکته: زیاد همش نزنید که جدا بشن چون ادویه ها قبل از اینکه به خوردش برده از روش میریزه.

تو این مرحله اب میندازه لازم نیست زیاد برگردونیدش یا نگران سوختنش باشید(به شرط شعله کم)وقتی آبش نسبتا خشک شد  بهش پیاز خرد شده اضافه می کنیم، و فلفل سبز(دلمه ای نه ها! از این فلفل باریکای تند) هم اضافه می کنیم و دو تا دونه گوجه هم میندازیم درسته تو تابه،درشو می بندیم، یه چرت می زنیم، بیدار میشیم، با برنج میخوریم.

پیاز رو از اول نریزید توش چون سرخ میشه و مزه خورشتی میگیره، آب لیمو وقتی برای سرو می کشید بزنید، گوجه ها مزه کبابی نمیده امامزه سرخ شده هم نمیده، فلفل سبز تومنی صنار مزه شو تغییر میده.

راحت بود نه؟

عکس ننداختم. برا سحر بود از بس هول خوردنش بودم عکس یادم رفت.


برچسب ها: جوجه کباب، بدون زغال، جوجه کباب آسان، ادویه جوجه کباب،  

تاریخ : جمعه 18 مرداد 1392 | 01:53 ق.ظ | نویسنده : amitis kian | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ملاک گستر