تبلیغات
وروره جادو - پاته لوبیا سبز

عکس این غذا رو ندارم چون قبل ازاینکه به خوردنش برسم بقیه نصفش کردن و سر سفره بود زشت بود عکس بگیرم.

برای افطاری خیلی میچسبه.

مواد لازم:

لوبیا سبز        نیم کیلو

شیر             یه فنجون

هویج              یه  فنجون

رب گوجه           یه قاشق

پیاز               دو تا

فلفل دلمه ای       نصف فنجون

گوشت چرخ کرده     نیم کیلو

خمیر نون سفید(که از توی نون باگت در میاریم و خشک می کنیم و بعدش پودر می کنیم)     2 تا نون

ماست سفت        یه فنجون

تخم مرغ             7تا

لوبیا رو دو سانتی خرد می کنیم و با آب و نمک می پزیم.پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه می کنیم تفت میدیم تا آب گوشت خشک بشه، هویج و فلفل دلمه ای رو اضافه می کنیم و تفت می دیم آخر سر لوبیا رو بهش اضافه می کنیم و تفت می دیم. بعد خمیر پاته رو حاضر می کنیم. تخم مرغ رو با ماست می زنیم که یه دست بشه به خمیر نون خیس خورده توی شیر اضافه می کنیم. کف تابه دو روی رژیمی یا قالب پیتزای فر رو چرب می کنیم، نصف خمیر پاته رو میریزیم یکم زیرش رو با شعله متوسط روشن می کنیم خمیر خودشو بگیره بعد مواد رو که اصلا هم نباید آب داشته باشه روی خمیر می ریزیم و یه دست می کنیم، بقیه خمیر رو می ریزیم و در تابه رو می بندیم یا فر رو به مدت 45 دقیقه روشن می کنیم یا تابه رو با شعله کم روی گاز می ذاریم تا یه طرف پخته بشه و بر میگردونیم. بعد از پخت کامل میذاریم یه کم استراحت کنه و داغ داغ نباشه که برای کشیدن از هم وابره . لذت ببرید.



تاریخ : چهارشنبه 2 مرداد 1392 | 03:27 ق.ظ | نویسنده : amitis kian | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ملاک گستر