تبلیغات
وروره جادو - پاته قارچ

مواد لازم

قارچ

گوجه

ادویه(نمک، فلفل، زرد چوبه، پودر سیر، آویشن)

 خمیر نان سفید

شیر(کمی)

تخم مرغ

ذرت کنسروی

قارچ و گوجه رو سرخ می کنیم و ادویه می زنیم و ذرت رو بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ رو با خمیر نون سفید که تو شیر خیس خورده با هم میزنیم. کف تابه رو چرب می کنیم و یه لایه از مایه تخم مرغی(خمیر پاته) میریزیم روش بعد مواد رو اضافه می کنیم و بقیه خمیر پاته رو می ریزیم روش و در تابه رو می ذاریم تا پخته بشه. سیب زمینی هم سرخ می کنیم برای تزئینش.

 

 


برچسب ها: پاته، قارچ، غذای سریع،  

تاریخ : یکشنبه 30 تیر 1392 | 03:23 ب.ظ | نویسنده : amitis kian | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ملاک گستر