تبلیغات
وروره جادو - کوفته میگو

من عــــــــــــــــاشق میگو ام. دیشب که کوفته میگو برا افطار درست کردم چشم در اومد تا افطار بشه.

برنج رو با نصف قاشق آرد برنج پختم، بهتره برنجتون هندی نباشه چون کارو خراب می کنه ازبس دونه هاش درشته و اصلا به هم وصل نمیشن. برنج نیم دونه هم برا این کار خوبه. بعد از پختن توی یه ظرف دهن گشاد برنج رو میریزیم و پخش می کنیم که خنک بشه. ذرت کنسروی چند قاشق به اندازه ای که زیاد نباشه اما دونه دونه توش باشه ریختم. پیاز و فلفل دلمه تفت داده رو هم به برنج پخته اضافه می کنیم.فلفل قرمز به اندازه ای که تحملشو داریم می ریزیم. میگو ها رو که سرخ کردیم کنار دستمون می ذاریم. میتونیم یه ذره گشنیز و جعفری خرد شده هم اضافه کنیم که من دوست ندارم و نریختم. برنج ها رو با موادی که مخلوط شده کوفته ای می کنیم و تو دستمون خوب فشار می دیم تا دونه های برنج به هم بچسبه و بقیه مواد رو نگه دار. به اندازه حجم کوفته هرچند تا که دوست دارید میگو توش قرار میدیم و با هم فشار میدیم تا کوفته های سفتی درست بشه و وا نره. و یه میگو هم روش میذاریم که قشنگش کنه.

میگو نباید زیاد سرخ بشه. کلا غذاهای دریایی لطیف هستن، زود می پزن، چند لحظه این طرفش و چند لحظه اون طرف تو روغن باشه کافیه. و برای سرو همین طوری می تونید خمیر نون سفید رو که قبلا خشک کردید پودر کنیدو میگو ها رو آغشته بهش کنید بعد سرخ کنید که سوخاری بشه.


برچسب ها: میگو، کوفته میگو، آشپزی،  

تاریخ : یکشنبه 30 تیر 1392 | 02:09 ب.ظ | نویسنده : amitis kian | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ملاک گستر