تبلیغات
وروره جادو - ژامبون

سلام دوستای خوب تر از گلم.

فصل بهاره و آدم حسابی بی قراره. یه سره تو کوه و کمر و دشت و دمن واسه خودم می چرخم. رو دیوارای مردم می شینم. شعر میگم. خلاصه... خوش می گذره.

امروز امضای یکی از بچه های نود و هشتیا رو دیدم نوشته بود یاد بگیرید روزتان را با نام خدا و گور پدر بعضیا آغاز کنید. دلم خونک شد. خیلی خوشم اومد.

و اما ژامبون.

قابل توجه دوست جونم که نوشته بود یکی از اقوام مرغداری داره، پسر دایی منم پرورش مرغای گوشتی داره، اولین باری که دستگاه پرکن رو آزمایش می کرد، مرغ رو حسابی لت و پار کرد. زنداییم پاکش کرد اما نمی تونست اصلا بذاره فریزر، حالش بد میشد، مرغ له و لورده، گوشتاشم کنده شده بود، من گفتم بده به من. تمیز بود فقط شکل و شمایل نداشت، یعنش شکل و شمایل اصـــــــــــــــــــلا نداشت. بردم خونه پختمش، بعد چرخش کردم، با یه عالمه سیر، انقدری که بوش برام جذاب بشه، و آویشن، و کمی آرد، و البته روغن، همه اینا با هم باید یه خمیر بهتون بده، نه انقدر آرد بریزید که سفت بشه نشه ورزش داد، نه انقدر روغن بریزید که زیاد شل بشه، سیر و آویشن کلید فست فوده، اینکه ژامبونتون طعم حاضری بگیره بسته به سیر و آویشنه، آویشن چند سال مونده، یا اونی که درش روزنه داشته و بوش در رفته به درد نمی خوره، باید عطر زیاد داشته باشه که برای تأمین عطرش لازم نباشه خیلی آویشن بریزید.

پس مواد لازم چی شد؟

مرغ پخته                              یک عدد

آویشن                                 یک قاشق چای خوری

سیر                                    4 حبه بزرگ

روغن                                  نصف فنجان

قارچ و خلال پسته در صورت تمایل

به قول محلی ها چشم انا(چشم اندازه، اندازه گیری چشمی) باید انجام بدین. یعنی حدودی خودتون دستون هست که چقدر چی بریزید تا خمیر بشه. این خمیر رو حسابی ورز بدید، حسابی، اگه زور خودتون نمی رسه از بابا، داداش یا همسر کمک بگیرید که زورشون واسه ورز دادن خوبه. این مواد رو توی فویل بپیچید و استوانه ای کنید، حدود نیم ساعت، یا چهل و پنج دقیقه توی بخار پز بذارید، بعد بذارید سرد بشه، خوشگل و خوشمزه.

من برای اینکه بفهمم واقعا بویی که توی خونه میاد بوی کالباس و ژامبون هست یا نه صبر کردم آقای همسر وقتی اومد گفتم بوی چی میاد؟ گفت بوی کالباس خونه رو برداشته، حس نمی کنی ، در این موقع بود که از خوشحالی بال در آوردم، آخه من به بو عادت کرده بودم اما همسر که تازه اومده هم همون بویی که انتظار داشتم رو حس کرد.حالا تو این ژامبون می تونید همه چی واسه خودتون اضافه کنید، تو یخچال مدت زیادی می مونه.

این تجربه مال خیلی وقت پیش بود، دوست جون که سوسیس رو آموزش داد یادم اومد بنویسم بد نیست، اونم از نوع خودم، بی مقدمه و پر حاشیه.


برچسب ها: ژامبون، ژامبون خانگی، ژامبون در خانه، مرغ، قارچ، سیر، طعم فست فود، غذاهای بیرونی، کالباس،  

تاریخ : پنجشنبه 19 اردیبهشت 1392 | 04:18 ب.ظ | نویسنده : amitis kian | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ملاک گستر